Kerja Kursus Prinsip Perakaunan Tingkatan 4/2014

Assalamualaikum,
Since aku dah habis sekolah maka aku nak share segala kerja kursus prinsip perakaunan dekat korang. Yelah, tak berbaloi buat penat-penat tapi duk tersadai dekat folder. Aku share ni untuk korang jadikan bahan rujukan yo, bukan bahan ciplak. Hargailah bantuan dan penat lelah aku. Bukan senang taw nak buat benda-benda ni semua jadi disebabkan aku tahu macam mana susahnya buat benda ni so aku bagi korang benda ni. Kalau ada apa-apa tak faham email atau komen jurr. Aku ada bagi jugak untuk form five punya tapi dekat page lain. Okay?

Bismillahirrahmanirahim...
Minta maaf kalau agak berterabur. Share-share lah juga dekat kengkawan yang lain boleh sama-sama dapat pahala. Kan? kan? kan? Okay bye~~~

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello I am Aina Zairulnizam, This is the place where I share my story.