Nine #DEAD question from Sarah lalala

ASSALAMUALAIKUM :)

Ceyyy dead question konon. Tak, saja nak bagi gempak haha :P
Amboiii rajin dia tanya2 soalan, rasa macam artis pulak hikhok :P Maaf, agak lambat respond sebab nak update blog ni kena ada mood jugak huhuhu. Karang kalau update time tengah emo, takut tak menjawab soalan pulak. Bila mood dah okay, baru best nak jawab soalan. Banyak soalan pun takpe :)

1. Nama panggilan dalam blog.
Aku dan Aina.

2.Currently studying or working? Kat mana?
Menganggur huksss :'(

3. Paling minat dalam bidang apa?
Accountancy, Law and History. Eh dah macam matapelajaran kegemaran pulak --'

4. Suka baca buku/novel genre apa?
Sci-fi, action dan thriller. Sebabtu aku anti gila dengan novel cinta-cinta yang tajuk dia macam "sayang awak @#$%^&*","love you suamiku muah...muah","cintaku infiniti" apa-apa jurr :3

5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?
Tak kira waktu

6. Describe your personalities.
Kalau orang tak kenal aku confirm kena cop sombong sebab saya malu nak tegur orang huhuhu. Not so talkative sebab aku tak tahu nak cakap apa. Entahlah aku rasa aku biasa-biasa je. Tak best pun :P tapi nak kawan apa salahnya....

7. Dah berapa lama/tahun berblogging?
5-6 tahun kot

8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerely from yur heart :)]
Still tak boleh move on dengan header dia yang cantik sangat tew. Owner http://messarah.blogspot.my/ ? mana aku tahu hang :P

9. Umur tahun 2015?
Tujuh belas/2015.

Majority blog yang sarah tagged, jawab soalan macam esei Sejarah kertas 3. Wow begitu bersemangat yang jitu lagi ampuh dan bersatu padu. Okay sebenarnya kat sini korang boleh nampak aku ni pemalas orangnya sebab jawab soalan pendek-pendek. Alah terkantoi. 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello I am Aina Zairulnizam, This is the place where I share my story.