Red lipstick ? Seriously ? No! No!

ASSALAMUALAIKUM :)
Okay, ni bukan entry kempen lipstick ke apa but it is just a story I want to share with you. Tak rasa aneh ke bila perempuan tak suka red lipstick ? Aku bukan tak suka warna merah je, banyak colour as long as warna dia terang. Dari jauh dah nampak sinaran dia. Haaa gitewww.

Actually, auntie aku pun ada cakap aku memang tak sesuai pakai lipstick warna menyala sebab haaa engkorang tengok lah dekat gambar ni. Bila ditenung sedalam-dalamnya, aku ni dah macam adik-beradik Joker huhuhu.
Mana adik saya?
I am here brother. Korang gelak la gelak. Jentik kang saje je :P
Jeles beb tengok orang bibir nipis nih, bukak Instagram jeh frust. Tengok K-Drama je frust. Sebab aku tengok bibir dorang ler heheheh. Tapi bila aku tengok youtube nude make up yang mat salleh buat tu tak rasa frust sangat sebab dorang memang nak bibir setebal kamus dewan tew. Eh aku tak lah cakap bibir aku setebal tu, mungkin nipis sikit macam kamus oxford english-malay tu.

Tapi, alhamdulillah... Ni, pemberian Allah SWT untuk aku. Mungkin kalau bibir aku nipis lagi aneh rupanya ? Ken..ken... Mungkin lepas ni kena pakai warna slow yang oren-pink gitewww. Hello, lipstick memang kena pakai okayyhhh :P 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello I am Aina Zairulnizam, This is the place where I share my story.