Posts

Showing posts from December, 2016

Advice untuk lepasan SPM.

Image
ASSALAMUALAIKUM :)
Sementara menunggu video Weighlifting Fairy Ep 2 meloading mai sat nak update hikhik. Layan Korea jugak aku. Ketinggalan banyakk sebab dah EP 10, tapi baru nak mengikuti sebab ingatkan tak best. Bila tertengok EP 09, eh best pulak. Actually lama dah tak buka blog. Baru harini bukak. Kekok jadinya sebab dah lain. Lama jugak duk pusing-pusing mouse ni cari mana pi semua reading list ni. Akhirnya jumpa jugak, sempat la komen 3-4 post. Ketinggalan lagi sekali. Okay dah boleh dinobatkan Mrs. Ketinggalan hakhaks (eh gediknya)

Straight to the point, oh sebelum tu aku baru je habis semester satu tingkatan enam. lagi 2 semester perlu kutempuh yuhuu. Bukan tak dapat U and Matriks, dapat tu dapat tapi tingkatan 6 feeling muda sikit masuk sekolah balik :P

Sebelum aku masuk tingkatan 6, aku bekerja as a Cashier. Almaklumlah baru lepas SPM, kepala tak fikir apa dah. Yang penting nak kerja dapat duit boleh shopping itu ini. Tapi pengakhirannya tak membawa kebahagiaan, kalau orang…