Masalah besar ini perempuan.

ASSALAMUALAIKUM :)


Dulu aku hairan bila orang kata hobi dia makan, sampaikan aku pun naik menyampah. Macam takde benda lain ke kau nak buat selain daripada makan ? asyik makan je. Ye itu lah aku dulu. Tapi sekarang aku tidak lagi seperti yang dulu. Betul lah orang kata. Benda yang kita tak suka tu lah akan menjadi sesuatu benda yang sangat kita suka. Yeah! aku sekarang ni jadi pemakan tegar.

Aku sedih tau. Kenapa aku tak pilih benda lain instead of makan. Tambah-tambah bila duduk negara orang yang semestinya Islam bukan agama rasmi mereka. Aku dapat tengok je street food yang macam-macam bau. Bau yang sangat mengiurkan!!!

Lepastu bila dah kerja asyik nak makan je jangan cerita lah pasal body weight hahah, Sia-sia je aku diet macam nak mampus dulu. Orang offer itu ini aku tolak. Memang berjaya dapat berat yang aku nak. Tapi naik balik.Itu lah masalah besar yang aku alami sekarang.

Aku rasa macam tak patut je aku update pasal benda ni hahaha. Okay aku bosan sebenarnya. Moga-moga entry kali ni menjadi semangat untuk aku turunkan berat badan. Nanti dah kurus aku delete emtry ni. Sekian, wasalam. 

Popular posts from this blog

Advice untuk lepasan SPM.

Kerja Kursus Prinsip Perakaunan Tingkatan 5/2015

Buat pelajar PT3/2015 : Aliran mana lagi best untuk form 4 ?